Noul preparator fizic al Stelei laudă munca lui Neubert: "Vom păstra unele părţi din metodologia lui"



 

**VIDEO** Noul preparator fizic al Stelei laudă munca lui Neubert:

Odată cu venirea la Steaua, Costel Gâlcă are la dispoziţie cel mai numeros staff din istoria Stelei!

După ce i-a adus ca secunzi pe Nicolae Dică şi Laurenţiu Roşu, noul antrenor al campioanei i-a găsit înlocuitor şi lui Thomas Neubert. Gâlcă a negociat cu preparatorul Julian Jimenez. În stagiul de pregătire din Italia, spaniolul venit de la Racing Santander va păstra unele dintre metodele follosite în era Reghecampf.

Julian Jimenez Serrano a declarat: "Încerc să dau tot ce am mai bun şi cred că, în acest moment, fac tot ce e mai bun. Nu aducem foarte multe lucruri noi, cred că Steaua a fost antrenată după o metodologie bună. Şi noi încercăm să păstrăm părţi importante din această metodologie!".

Luni, steliştii îşi află adversarul din turul doi preliminar UCL. Georgienii de la Dinamo Tbilisi şi suedezii de la Malmo sunt cele mai dificile variante pentru campioana României.

Julian Jimenez Serrano a vorbit şi despre momentul în care steliştii vor fi în cea mai bună formă posibilă: "În playoff-ul UEFA Champions League. Trebuie să ţinem performanţele la cel mai înalt nivel pe toată durata campionatului".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑