Fiorentina - PSG 2-4. Tătăruşanu a fost titular şi a încasat 3 goluri



 

**VIDEO** Fiorentina - PSG 2-4. Tătăruşanu a fost titular şi a încasat 3 goluri

Ciprian Tătăruşanu a fost titular pentru Fiorentina în amicalul pierdut cu 2-4 în faţa celor de la PSG, la International Champions Cup. Portarul român a încasat două goluri în prima repriză.

Matuidi a deschis scorul în minutul 35, apoi i-a pasat lui Augustin pentru 2-0. Tătăruşanu a fost la un pas de o accidentare gravă. A ieşit în afara careului să respingă o minge şi s-a ciocnit cu Ibrahimovic. În urma impactului, fostul portar al Stelei a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Joaquin a redus din diferenţă în minutul 60, dar francezii şi-au refăcut avantajul. Ibrahimovic a înscris din pasa lui Lucas Moura. Tărăruşanu a fost înlocuit în minutul 73, iar două minute mai târziu coechipierii sai au mai încasat un gol, 4-1. Augustin şi-a trecut în cont dubla. Italienii au beneficiat de un penalty, iar Rossi a transformat fără probleme.

PSG (4-3-3): Trapp (Sirigu 65) - Van der Wiel (Sabaly 65), Aurier, Kimpembe, Maxwell (Digne 76) - Ongenda, Rabiot, Matuidi (Stambouli 65) - Augustin, Ibrahimovic (Bahebeck 70), Lucas

Fiorentina (4-3-3): Tătăruşanu (Lezzerini 73) - Fazzi, Bagadur (Joaquin 59), Basanta (Tomovic 58), Alonso - Vecino (Rossi 73), Badelj (Valero 46), Hegazy (Rodriguez 58) - Rebic (Ilicic 73), Gomez (Bernardeschi 46), Diakhate (Babacar 46, Capezzi 73)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑