Real Madrid a reusit scorul serii în Liga Campionilor



022 сентября 2013

 

18.09.2013 22:53

"Galacticii" au umilit-o pe Galatasaray, cu 6-1, chiar la Istanbul. Cel mai bine plătit fotbalist al lumii, Cristiano Ronaldo si-a trecut in cont un hat-trick.

Ronaldo a ajuns la 206 goluri în 204 meciuri disputate pentru Real Madrid. Atacantul portughez a pasat şi la una dintre cele două reuşite semnate de Benzema, în timp ce Isco şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Numai accidentarea stranie a lui Casillas a umbrit seara iberică. Din nou titular la Real după aproape 9 luni, Iker a fost lovit de Ramos şi a fost înlocuit deja în primul sfert de oră. Diego Lopez nu a reuşit să-şi păstreze poarta intactă şi a încasat gol de la Umut Bulut.


În celălalt meci al grupei, Juventus s-a împiedicat în Danemarca. "Bianconerii" au fost conduşi de Copenhaga, dar eu reuşit egalarea după golul lui Quagliarella.



PSG a debutat în forţă în noul sezon al Ligii Campionilor. Echipa pregatită de Laurent Blanc s-a impus cu 4-1 pe terenul lui Olympiakos. Cavani a deschis scorul, dar pînă la pauză Weiss (VAIS) a marcat pentru greci. Diferenţa a fost făcută de Thiago Motta, care a reuşit o dublă şi a pasat decisiv la golul lui Marquinhos.


Trei puncte în grupa C are şi Benfica. Portughezii au trecut de Anderlecht, cu 2-0, după golurile marcate de Duricic şi Luisao.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑