Ganea: "Cei care mă contestă sunt plătiţi să facă atmosferă neplăcută la meciurile Rapidului"



022 сентября 2014

 

**VIDEO** Ganea:

Antrenorul Rapidului, Ionel Ganea, a declarat, într-o conferinţă de presă, că suporterii care îl contestă pe el şi pe administratorul judiciar Cristina Andronache sunt plătiţi pentru a face atmosferă neplăcută la meciuri.

"Lumea trebuie să se obişnuiască cu această echipă nouă a Rapidului. Pentru Rapid este acum o perioadă de tranziţie şi totodată de reconstrucţie. Cred că suporterii sunt foarte bine cu echipa. Dar eu cred că aceia (n.r. - care îl contestă) sunt nişte suporteri plătiţi să strige şi să facă atmosferă neplăcută la meciuri. Asta e concluzia mea", a spus Ganea.

Întrebat dacă suporterii sunt plătiţi cu apă, având în vedere faptul că acţionarul majoritar Valerii Moraru a oferit apă gratis pe stadion la meciul cu Universitatea Cluj, Ionel Ganea a răspuns: "Nu ştiu".

Referitor la faptul că îl titularizează pe Mircea Bornescu, deşi suporterii îl susţin constant pe Virgil Drăghia, Ganea le-a transmis acestora că el e singurul care decide cine joacă. "Eu hotărăsc cine intră în poartă şi cine nu. Eu hotărăsc cine joacă şi cine nu. Mie nu o să-mi facă nimeni echipa, nici măcar suporterii. Le transmit acest lucru prin intermediul presei", a adăugat tehnicianul rapidist.

Fanii rapidişti au solicitat demisia antrenorului Ionel Ganea şi i-au cerut administratorului judiciar Cristina Andronache să plece, la ultimele partide pe care formaţia giuleşteană le-a disputat în Liga 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑