Verdict extrem de dur pentru Gabi Tamaș! Fundașul se va opera la genunchi și va lipsi minimum 6 luni!



022 сентября 2014

 

Verdict extrem de dur pentru **Gabi Tamaș!** Fundașul se va opera la genunchi și va lipsi minimum 6 luni!

Accidentarea pe care Gabi Tamaș a suferit-o în cadrul ultimei etape este mult mai gravă decât s-a crezut inițial. După ce fotbalistul n-a putut termina pe teren nici măcar prima repriză a meciului dintre Watford și Bournemouth (1-1), fiind schimbat în minutul 32 (DETALII AICI), verdictul medicilor a venit implacabil.

Din păcate, Tamaș a avut parte de cea mai proastă veste cu putință. Rezonanța magnetică a scos în evidență o ruptură completă a ligamentelor încrucișate, combinate și cu o dislocare a meniscului. Informația a fost confirmată luni seară de impresarul jucătorului, Florin Manea, în direct la Digi Sport Special.

“Gabi va fi nevoit să lipsească de pe teren între șase și nouă luni. Mai așteptăm o opinie, mai avem RMN-ul, dar lucrurile par deja clare, va fi nevoie să se opereze. Apoi va reveni în țară pentru câteva zile și va alege clinica unde se va duce pentru intervenție, va fi vorba de una din Italia, Spania sau Germania”, a spus Manea.

Agentul lui Tamaș a precizat că fotbalistul este afectat de vestea primită, mai ales că nu s-a confruntat niciodată în carieră cu probleme majore de sănătate:

“Nu a avut niciodată o accidentare așa gravă. În plus, la Watford are contract doar pe un an de zile, iar el va rata cea mai mare parte din acest sezon. La vară va trebui să renegociem o nouă înțelegere.

Totuși, Gabi e un tip tare, mi-a zis că nu crede că va dura șase luni recuperarea, ci mai puțin de atât, speră să o facă în patru-cinci luni.

Naționala a pierdut un jucător pe care se putea baza, mai ales că la meciul de la Atena a fost unul dintre cei mai buni jucători, dacă nu cumva cel mai bun. Plus că și la Watford a fost considerat cel mai bun fundaș al lor în acest început de sezon. Oricum, clubul va suporta integral costul operației sale, în Anglia nu se pune problema cu lucruri de acest gen”. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑