Steaua urca pe podium: Stelistii s-au impus lejer cu 3 la 1, in fata formatiei Concordia Chiajna - VIDEO



022 сентября 2015

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a reusit aseara o noua victorie si a revenit pe podiumul Ligii Intai. In meciul desfasurat pe Arena Nationala, stelistii s-au impus lejer cu 3 la 1, in fata formatiei Concordia Chiajna. Alex Chipciu a fost omul meciului, dupa ce a marcat un gol si a scos un penalty.

 

Partida dintre Steaua si Concordia a inceput practic de la 1 la 0 pentru gazde, dupa gafa portarului Matache. Goalkeeperul ilfovenilor a scapat mingea din maini la o faza care nu parea periculoasa, iar Varela a reluat cu capul. Al doilea gol al Stelei a pornit de la ultima achizitie a echipei, Kharja, care i-a dat o pasa excelenta lui Chipciu. Septarul Stelei a cazut in careu, iar arbitrul a acordat penalty. Nicusor Stanciu a transformat pentru 2 la 0. Relaxati, stelistii s-au tinut de glume. Tosca i-a aratat cartonasul galben pierdut de arbitru pe gazon adversarului sau Marian Constantinescu, care tocmai il faultase.


Alex Chipciu a stabilit scorul pauzei de 3 la 0, dupa ce a primit o pasa de la Hamroun, iar Steaua merge incet, dar sigur, spre cea de-a cincea victorie a sezonului.


Si in partea secunda mai periculosi au fost stelistii, chiar daca nu au mai reusit sa inscrie. Intr-un final ilfovenii au marcat golul de onoare cand Vali Lazar a primit, foarte usor, un penalty dupa un duel cu Varela. Acelasi Lazar a marcat cu emotii, in doi timpi, si a stabilit scorul final, 3 la 1 pentru Steaua. Dupa acest succes Steaua a urcat pe locul 3 in Liga Intai, avand cu un punct mai putin decat ocupanta locului secund - Viitorul Constanta, si la doua puncte in spatele liderului Astra Giurgiu.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑