Supriză pentru luptătorii lotului naţional. Sportivii s-au ales cu inventar nou



Foto: timpul.md

Ajutor din partea Ministrului Tineretului şi Sportului! Octavian Bodişteanu a oferit luptătorilor şi judocanilor care fac parte din lotul naţional inventar sportiv. Sălile unde se antrenează sportivii au fost dotate cu manechini, dar şi cu două saltele pentru luptele libere.

"Acest ajutor este doar o picătură în marea pe care noi toţi trebuie să o umple. Condiţiile lasă de dorit, avem foarte mult de muncit împreună. Mai întâi de toate trebuie să îmbunătăţim condiţiile pentru loturile naţionale", a zis Octavian Bodişteanu.

Sportivii au rămas încântaţi de cadouri şi spun că vor încerca să obţină rezultate cât mai bune la competiţiile internaţionale.

"Orice ajutor e la timp. Manechinele acestea ne vor ajuta foarte mult. Pe lângă asta, ministerul mă va ajuta să plec în Japonia pe 2 decembrie la un turneu de calificare la Jocurile Olimpice", a spus judocanul Valeriu Duminica.

"Sigur, orice suport din partea statului este apreciat, mai ales că luptele este o probă tradiţională în Moldova. Acest gen de sport are mereu nevoie de suport atât tehnic, cât şi material", a menţionat luptătorul Alexandru Chirtoacă.

Săptămâna viitoare de inventar sportiv va beneficia şi lotul naţional de haltere.

"Ne pare bine că autorităţile îşi amintesc de noi, iar noi le mulţumim cu rezultatele noastre", a declarat halterofilul Oleg Sîrghi.

Conform Ministrului Tineretului şi Sportului, la începutul anului viitor ar putea începe construcţia unui centru SPA pentru sportivii loturilor naţionale, care ar permite acestora să se relaxeze după antrenamente.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑