Contra pierde un jucător esențial! Lafita nu va mai juca în acest sezon, după accidentarea din meciul cu Granada



022 декабря 2014

 

**VIDEO** Contra pierde un jucător esențial! Lafita nu va mai juca în acest sezon, după accidentarea din meciul cu Granada

Granada – Getafe 1-1. Angel Lafita nu va mai evolua în acest sezon, după ce s-a accidentat grav în partida cu Granada, ultima din 2014. Astfel, Cosmin Contra pierde un jucător esențial, mijlocașul în vârstă de 30 de ani fiind pe teren în toate cele 16 etapele scurse până acum din campionatul Spaniei.

Cosmin Contra nu a plecat deocamdată de la Getafe, chiar dacă e dorit de Gunagzhou R&F, iar dacă va rămâne pe banca formației de la periferia Madridului și din ianuarie, va avea o problemă serioasă de efectiv. Lafita a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate la genunchiul drept și cel mai probabil va reveni la antrenamente abia în iunie 2015.

În minutul 58 al disputei de duminică, de pe Los Carmenes, Lafita s-a accidentat la un duel pentru balon cu Dimitri Foulquier și n-a mai putut continua. Contra a acuzat la finalul meciului gazdele, pentru accidentarea elevului său.

“Starea gazonului a fost lamentabilă. E un adevărat noroc faptul că doar un singur jucător s-a accidentat în seara asta. E rușinos, pentru că punem în pericol integritatea jucătorilor. Sper să fie reparat, pentru că și jucătorii Granadei sunt în pericol de accidentare aici.”, a spus Contra.

Accidentarea lui Lafita e o lovitură pentru Getafe și pentru că, dacă nu achită până pe 31 decembrie datorii de 4 milioane de euro către jucători, nu va putea face niciun transfer în ianuarie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑