Dramatism la cote maxime in Cupa Italiei: Napoli a eliminat-o pe Udinese la penalty-uri




Dramatism imens intr-un meci din Cupa Italiei. Napoli a eliminat-o pe Udinese la penalty-uri, dupa ce timpul regulamentar si prelungirile s-au incheiat cu scor egal de 2 la 2. Totodata, in Cupa Spaniei, Espanyol a facut un pas spre semifinale.

 

In optimile Cupei Italiei, detinatoarea trofeului Napoli a primit vizita echipei Udinese, pe stadionul San Paolo. Prima repriza a fost modesta, iar gazdele au ratat un penalty, prin Mertens. O faza amuzanta s-a produs in minutul 38, atunci cand fundasul gazdelor Mesto a incercat sa ajunga la o minge, dar a alunecat si l-a doborat pe antrenorul advers.

 

Dupa pauza, cele 2 grupari au dezlantuit un show superb, cu numeroase ocazii de poarta si goluri. Thereau a marcat pentru oaspeti, iar Jorginho a egalat din penalty. Egalitatea pe tabela de marcaj s-a mentinut si meciul a ajuns in prelungiri. Aici fanii au avut parte de goluri exceptionale. Hamsik a adus-o in avanjat pe Napoli cu un sut de la 20 de metri, iar Kone a facut 2 la 2 cu o executie superba de la marginea careului. 

 

In seria loviturilor de departajare s-au impus gazdele, cu 5 la 4. Napoli s-a calificat in sferturile Cupei Italiei, unde va juca impotriva celor de la Inter Milano. Napoletanii au 5 cupe in palmares, iar Inter – 7. Tot aseara, in prima mansa a sferturilor Cupei Spaniei, Espanyol a invins-o acasa pe Sevilla cu scorul de 3 la 1. 

 

Returul dintre Sevilla si Espanyol va avea loc pe 29 ianuarie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑