CSM București – CSU Neptun 29-19. Oana Manea a revenit pe teren după 6 luni!



023 февраля 2015

 

**VIDEO** CSM București – CSU Neptun 29-19. Oana Manea a revenit pe teren după 6 luni!

Două motive de bucurie pentru CSM Bucureşti, în ultima etapă din Liga Naţională. A putut conta din nou, după jumătate de an, pe Oana Manea şi a trecut cu 29-19 de Neptun Constanţa.

CSM Bucureşti s-a impus fără emoții în meciul cu Neptun Constanţa, care a însemnat revenirea Oanei Manea.

Pivotul gazdelor a făcut uitată accidentarea gravă suferită în urmă cu 6 luni și și-a trecut numele printre marcatoare: “Sunt bine. Important e că nu mă doare, important e că nu mi se umflă. Trebuie să mă mai pun puțin la punct cu pregătirea.”

Pe locul 2 în clasamentul Ligii Naționale, CSM-ul a intrat cu un avantaj de 6 goluri la pauză. Diferența de pe tabelă a continuat să se mărească în repriza secundă. Chiar dacă nu s-a mai repetat rezultatul din tur, când bucureștencele înscriau 41 de goluri, favoritele au câștigat clar. 29-19 pentru CSM, care ține aproape de HCM Baia Mare.

“Nu a fost atât de ușor cum pare, mai grea a fost prima repriză decât a doua, dar a fost bine pentru noi într-un final, nu ne-am accidentat, am intrat în ritm.”, a declarat Mihaela Tivadar.

Antrenorul învinselor, Ion Crăciun, vede partea plină a paharului: “Pentru noi a fost un joc util pentru următoarele etape pe care o să le avem, foarte grele și, pentru noi, decisive.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑