Gabi Iancu a ratat un penalty în meciul cu Viitorul. Reacţia lui Costel Gâlcă



 

**VIDEO** Gabi Iancu a ratat un penalty în meciul cu Viitorul. Reacţia lui Costel Gâlcă

Steaua s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la Viitorul şi a refăcut distanţa de 7 puncte în faţa ocupantei locului 2 în Liga 1, ASA Tg. Mureş. Oaspeţii au deschis scorul încă din debutul partidei, însă elevii lui Costel Gâlcă au egalat până la pauză, după care s-au desprins decisiv în partea a doua. 

Unul dintre cele mai importante momente ale partidei s-a petrecut în minutul 50, atunci când Viitorul a rămas în inferioritate. Puţanu a fost eliminat, după un fault din postură de ultim apărător făcut asupra lui Adi Popa. În urma intervenţiei, centralul Comănescu a dictat penalty şi eliminare. 

Lovitura de la 11 metri a roş-albaştrilor a fost executată de Gabi Iancu, însă tabela a rămas neschimbată (1-1), după ce Albuţ a parat şutul stelistului. 

La finalul partidei, Costel Gâlcă a afirmat că elevii săi puteau sta mai liniştiţi pe finalul partidei, dacă Iancu ar fi fructificat lovitura de pedeapsă.

"Am avut o greşeală, ei au marcat. Noi ne-am complicat jocul cu ratarea penalty-ului, dar după ne-am dezlănţuit. Sper ca în următoarele meciuri să nu mai avem atâtea emoţii. Am avut acel penalty şi, cu siguranţă, dacă îl marcam, eram mult mai liniştiţi. Am avut vreo 10-15 minute când nu ne-am regăsit, dar apoi am reuşit să ducem mingea pe benzi şi să înscriem". a afirmat Costel 

VIDEO Penalty-ul ratat de Iancu:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑