Luis Suarez a reușit primul gol în El Clasico. "Cel mai important gol la Barcelona!"



 

**VIDEO** Luis Suarez a reușit primul gol în El Clasico.

VIDEO Barcelona - Real 2-1. Luis Suarez a fost decisiv în victoria Barcelonei cu Real Madrid, prin golul de 2-1, marcat în minutul 56, după o pasă excelentă oferită de Dani Alves.

A fost al optulea gol în Primera Division pentru atacantul venit de la Liverpool, acesta marcând însă chiar la primul El Clasico de pe Camp Nou.

"Cred că este cel mai important gol al meu la Barcelona. Dani Alves m-a văzut foarte bine și, fiind în număr 9, am căutat spațiul porții și am înscris. Am câștigat împotriva celui mai bun adversar", a spus Suarez, la finalul derby-ului.

VIDEO Real - Barcelona 3-1. Primul meci al lui Suarez la Barcelona a fost chiar întâlnirea tur cu Real. Titularizat de Luis Enrique pe Santiago Bernabeu, vedeta catalanilor s-a remarcat și atunci, printr-un assist oferit lui Neymar, în minutul 4, însă madrilenii au revenit și s-au impus în final fără dubii, scor 3-1.

Luis Suarez trece însă acum printr-o perioadă excelentă, el izbutind să înscrie 6 goluri în ultimele 7 apariții din La Liga.

# 14 goluri în 29 de meciuri are Suarez în tricoul Barcelonei: 8 în La Liga, 2 în Cupa Spaniei și 4 în UEFA Champions League

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑