Trofeul de la Indian Wells cântărește 17 kg. Cum a reacționat Simona, când a vrut să-l ridice



 

**VIDEO** Trofeul de la Indian Wells cântărește 17 kg. Cum a reacționat Simona, când a vrut să-l ridice

Simona Halep – Jelena Jankovic 2-6, 7-5, 6-4. Duminică seara Simona Halep a reușit să câștige cel mai important titlu al carierei, la Indian Wells, după o finală dramatică pe care a reușit să o întoarcă în favoarea ei, după ce pierduse primul set, categoric. Bătăi de cap i-a dat apoi trofeul, având o reacție inedită atunci când a încercat să-l ridice.

Dacă pe teren organizatorii i-au comunicat să nu miște trofeul, la premiere, de pe postamentul pe care era așezat, la conferința de presă de după finală o jurnalistă a întrebat-o dacă-l poate lua în brațe. Zâmbitoare, Simona a răspuns: “Sigur, am forță pentru asta.” Numai că, atunci când a încercat, a descoperit că de fapt, e dificil. Sau, imposibil! “Câte kilograme are? E foarte greu! Vreau să mai joc la Miami, așa că...”, a spus campioana din California.

Trofeul de la Indian Wells este din cristal și câtărește 17 kilograme, fiind decernat din 2008 încoace. E identic atât la masculin cât și la feminin și în ultimii opt ani nicio câștigătoare n-a putut să-l ridice.

În 2013, Maria Sharapova s-a învârtit secunde bune în jurul trofeului încercând să-l ridice, dar a renunțat. Iar în același an, campionul de la masculin, Rafael Nadal, s-a pozat cu el în brațe mai puţin de 30 de secunde, apoi a recunoscut că e dificil de ținut.

VIDEO CU MARIA SHARAPOVA, ÎN 2013 (vezi de la minutul 3:30)

VIDEO CU RAFAEL NADAL (vezi de la secunda 25)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑