O noua etapa dramatica in Anglia. Manchester United a intrerupt seria de 5 victorii consecutive a lui Liverpool




Manchester United a intrerupt seria de 5 victorii consecutive a lui Liverpool, in timp ce Chelsea si-a intarit pozitia de lider. Ieri, aristocratii au batut-o cu 3 la 2 pe Hull, intr-un meci in care s-a marcat de 4 ori in prima jumatate de ora.


Manchester United a invins-o ieri, in deplasare, pe Liverpool, in urma unei partide in care ibericul Juan Mata a fost erou. In derby-ul etapei a 30-a din Premier League, Mata a marcat primul gol al meciului in minutul 14. Apoi, imediat dupa pauza a urmat momentul decisv al partidei. Antrenorul lui Liverpool, Brendan Rodgers l-a introdus in teren pe Steven Gerrard. La 38 de secunde dupa ce l-a schimbat pe Lallana, Gerrard a intrat extrem de dur la Ander Herrera si capitanul cormoranilor a primit direct rosu. Dupa numai un sfert de la aceasta faza, Juan Mata a marcat pentru 2 la 0, dupa o reusita fabuloasa. 

 

Liverpool a reusit sa reduca din diferenta in minutul 69, prin Daniel Sturridge, insa nu a mai putut egala pana la final. In schimb Manchester United a avut sansa de a-si mari avantajul in prelungiri, insa Wayne Rooney a ratat un penalty. In urma acestei victorii, Manchester United a acumulat 59 de puncte si ocupa locul patru. Liverpool este pe locul cinci, avand cu 5 puncte mai putin. Lider in Anglia este Chelsea Londra. Echipa lui Jose Mourinho a avut parte de o partida infernala cu Hull. Desi a avut parte de un inceput excelent, conducand cu 2 la 0 in minutul 10, prin reusitele lui Hazard si Diego Costa, la pauza a fost egalitate. In doar doua minute Hull a facut 2 la 2, dupa ce a inscris prin Elmohamady si Hernandez. 

 

Chelsea a fortat in partea secunda, iar atacantul francez al londonezilor, Loic Remy a marcat pentru 3 la 2 in minutul 77 si i-a adus o noua victorie lui Chelsea. Aristocratii au 67 de puncte, cu 6 mai mult decat urmaritoarea Manchester City, in plus au si o partida restanta de disputat. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑