Triumful catalan in cel mai mare derby al Spaniei. FC Barcelona a invins-o pe Real Madrid cu scorul de 2 la 1, in El Clasico




Gratie victoriei, Barca, liderul campionatului, are deja 4 puncte avans fata de galactici.


In editia cu numarul 229 al celui mai tare meci de fotbal din Spania, FC Barcelona a primit vizita marei rivale, pe Camp Nou. Atmosfera electrizanta din tribune nu le-a permis jucatorilor catalani sa-si dezamageasca fanii. Dupa ce Cristiano Ronaldo a zguduit transversala, Barca a deschis scorul. Mathieu a marcat dupa o centrare perfecta a lui Messi, din lovitura libera. Apoi atacul lui Real si-a aratat coltii si Cristiano Ronaldo a egalat, dupa o pasa eleganta oferita de Benzema. A urmat un gol al lui Bale, anulat pe motiv de offside.  FC Barcelona a dat lovitura in minutul 56, atunci cand Luis Suarez a profitat de o pasa excelenta al lui Dani Alves. 

 

In timpul ramas, Barca putea sa mai inscrie, insa si-a irosit sansele. El Clasico a fost castigat de catalani, scor 2 la 1, acestia raman lideri in campionat, cu 68 de puncte. Real Madrid este a doua clasata si are cu 4 puncte mai putin. Tot aseara, in Germania, s-a produs o surpriza de proportii. Campioana Bayern Munchen a fost rapusa acasa de Borussia Monchengladbach, scor 0 la 2. Raffael a inscris ambele goluri. 

 

Bayern Munchen conduce liga germana cu 64 de puncte in activ. Bavarezii sunt urmati in clasament de Wolfsburg, cu 54 de puncte. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑