Cu greu, dar a reuşit. Real a învins Atletico şi s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor



 

Real Madrid s-a calificat cu greu în semifinalele Ligii Campionilor! Deținătoarea trofeului a învins Atletico Madrid cu 1-0 în meciul retur din sferturi jucat pe Santiago Bernabeu.

După 0-0 în prima manșă, Real a dominat partida retur, însă a avut prima mare ocazie abia la finalul primei reprize. Cristiano Ronaldo a scăpat singur cu portarul, însă Oblak a respins în corner. Galacticii au continuat să atace în repriza secundă, ratând câteva ocazii uriașe.

În minutul 76, Atletico a rămas în inferioritate numerică după ce Arda Turan a primit al doilea galben în urma unui un fault asupra lui Sergio Ramos. Real a profitat de superioritatea numerică și în minutul 88 a marcat golul calificării prin atacantul mexican Cicharito Hernandez.

Real Madrid s-a calificat astfel pentru a cinciea oară consecutiv în semifinalele Ligii Campionilor și a devenit echipa cu cele mai multe prezențe în penultimul act al acestei compteiții.

Juventus Torino a remizat în deplasare cu AS Monaco, scor 0-0 și s-a calificat în semifinale datorită victoriei din meciul tur cu 1-0. Campioana Italiei a ajuns în careul de ași al Ligii Campionilor după o pauză de 12 ani. Tragerea la sorți a semifinalelor va avea loc vineri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑