Demonstratie de clasa si putere din partea echipei Motor Zaporojie in fata celor de la Olimpus in Campionatul Ucrainei



 width=
Demonstratie de clasa si putere din partea campioanei Ucrainei la handbal, Motor Zaporojie, in fata echipei noastre Olimpus Chisinau. Ieri si astazi, cele doua formatii au jucat doua partide ce au contat pentru campionatul deschis al Ucrainei.

 

Nicolae GOMENIUC, ANTRENOR OLIMPUS CHISINAU: “E un nivel total diferit – e ca automobilele Mercedes şi Zaporojeţ. ”

 

Olimpus s-a tinut tare in primul meci desfasurat ieri, unde pierdea la doar doua goluri diferenta dupa prima repriza, scor 11 la 13. In partea secunda insa, Motor, formatie care evolueaza constant in Liga Campionilor, s-a impus clar la o diferenta de 11 goluri. 


Dezamagiti dupa infrangerea de ieri si fara mult timp pentru recuperare, handbalistii de la Olimpus nu au opus mare rezistenta in meciul doi, desfasurat astazi. Motor si-a demostrat inca o data clasa si a invins cu o diferenta de 18 goluri. A fost 40 la 22, iar cu acest succes, oaspetii si-au consolidat prima pozitie in campionat.

 

Valentin KOSHEVOI, PORTAR MOTOR ZAPOROJIE: “Nu au în lot jucători de schimb. Ieri au obosit şi astăzi s-a văzut că le este greu să joace două meciuri la rând. ”

 

Nicolai STEPANET, ANTRENOR MOTOR ZAPOROJIE: “Noi am vrea să jucăm împotriva unor adversari puternici, pentru că doar atunci echipa creşte. ”

 

In acest sezon, in campionatul Ucrainei, Olimpus mai are de disputat 8 meciuri, dintre care 7 acasa. Antrenorul echipei noastre este sigur ca poate obtine victorii. 

 

Nicolae GOMENIUC, ANTRENOR OLIMPUS CHISINAU: “Cred că toate meciurile rămase sunt accesibile, cu excepţia celui cu ZTR.”


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑