"Bursucu'" vorbeşte despre noul sistem din Liga 1. La iarnă va schimba radical strategia la Tg Mureş



 

**VIDEO**

Dan Petrescu este conştient că strategia impusă de el şi de Bogdan Mara la ASA Tg Mureş după ce au ajuns la echipă nu este una pe termen lung. Crede însă că nu avea încotro atâta vreme cât a preluat echipa într-un timp foarte scurt. Jucătorii aduşi să-i înlocuiască pe Feussi, Zicu, Sepsi, Bumba etc. sunt nume cunoscute, cu mare experienţă, dar şi cu o vârstă pe măsură. Maftei are 34 de ani, Brandan are 32 de ani, Golanski 32 de ani, Nicoliță are 30 de ani, iar Varga are 30 de ani.

"Nu aveam ce să fac. Era dificil să formez o echipă într-un timp atât de scurt. De la cei cu experienţă aştept să se adapteze repede şi să ajute echipa, mai ales că pe unii îi cunosc pentru că am mai lucrat cu ei", a motivat Dan Petrescu strategia de moment a transferurilor făcute de ASA. El a explicat şi cum vor sta lucrurile la jumătatea sezonului: "La iarnă va fi altceva. Va fi o perioadă mai mare în care vom avea timp să ne pregătim, să ne alegem jucătorii pe care ni-i dorim".

Legat de noul sistem în care se va juca în România, cu play-off şi play-out, Dan Petrescu este nerăbdător. "Sunt şi eu curios cum va fi, sper să fie mai bine decât anul trecut. Nu cred că va fi mai greu şi este bine că sunt mai multe meciuri, meciuri grele, cu echipele din faţă. Deci va fi bine pentru toţi", a mai spus antrenorul de la ASA.

În primul amical al verii, ASA Tg Mureş a remizat, 0-0, cu Admira Waker, Austria, locul 9 din 10 în sezonul trecut.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑