Zimbru - PAOK: Victorie importantă pentru galben-verzi



023 сентября 2014
Victorie de răsunet pentru „Zimbru” Chişinău. Echipa antrenată de Oleg Kubarev a făcut un pas important spre grupele Europa League după victoria de pe teren propriu 1-0 cu „PAOK” Salonik. „Mai avem manşa retur, calificarea nu este jucată”, a declarat după meci tehnicianul elen, citat de Mesager.  „Ținând cont de adversar, rezultatul este unul cât se poate de satisfăcător pentru noi. Dar suntem conștienți că ne va fi foarte dificil să-l apăram în manșa retur”, a spus Kubarev după meci.

Zimbru a jucat a așa cum trebuia cu „PAOK”. S-a apărat pe durata întregii partide, surprinzându-și adversarul pe cartea contraatacului, pe fundalul unui joc lipsit de idei în mare parte a grecilor. Chiar dacă au dominat categoric prima parte a meciului, elenii au avut o singură mare ocazie, când Giorgos Katsikas a trimis mingea în bară în urma unui corner. Ploaia torențială care s-a lăsat peste arena din strada Butucului, parcă i-a trezit pe galben-verzi în partea a doua. „Zimbru” a ieșit mult mai proaspăta de la cabine și și-a creat câteva ocazii bune de a marca. La unul din puținele cornere pe care le-a avut, Ştefan Burghiu a aruncat în aer tribunele după ce a reluat spectaculos cu capul. Pe final, tot echipa antrenată de Kubarev a fost mai periculoasa. Serghei Alexeev a fost foarte aproape să mărească avantajul de pe tabelă, însă a trimis mingea în bară.

„Trebuia să decidem soarta partidei din prima repriză, nu am făcut-o. Am comis numeroase greșeli care ne-au costat în final. Dar dacă acasă vom reuși să ne facem jocul nostru, atunci nu cred că vom întâmpina probleme pentru calificare”, a declarat la rândul său, tehnicianul elen,  Angelos Anastasiadis.
Returul este programat peste o săptămână pe stadionul „Toumba” din Salonik.
Источник – Moldova 1


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑