România si Ucraina au ratat calificarea la Campionatul Mondial



 

Grecia şi Franţa după o revenire spectaculoasă merg la turneul final din Brazilia. Suporterii moldoveni au facut spectacol aseară în localurile specializate din capitală. Marea lor majoritate însă, au plecat acasă dezamagiţi, după ce "Tricolorii" de peste Prut au ratat participarea la a treia cupă mondială consecutivă.

Naţionala României a fost neputincioasă aseară în faţa grecilor. Suporterii moldoveni au luat cu asalt localurile din capitală, sperând că "Tricolorii" vor întoarce eşecul din tur, când au pierdut cu 1 la 3. Visele fanilor au fost spulberate de Mitroglou în minutul 22. România a egalat la începutul reprizei secunde după un autogol antologic, însă nu a mai reuşit să înscrie până la final. Meciul de la Bucureşti s-a încheiat 1 la 1, iar grecii îşi fac bagajele pentru Rio.

Dezamăgire şi pentru suporterii Ucrainei. Elevii lui Fomenko au câştigat surprinzător prima manşă cu Franţa, scor 2 la 0 însă au fost umiliţi în deplasare. Naţionala "Cocoşului galic" a egalat scorul la general după doar 34 de minute. Al doilea gol, înscris de Benzema însă a fost marcat dintr-o poziţie evidentă de offside. Coşmarul ucrainenilor a continuat în repriza secundă când Khacheridi a luat al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Câteva minute mai târziu, Oleg Gusev înscris în propria poartă şi a trimis Franţa la mondialul din Brazilia.

Suporterii francezi au sărbătorit pe străzi calificarea chinuită.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑