Ancelotti a câștigat meciul 50 în La Liga, însă italianul tot are cifre mai slabe decât Jose Mourinho



 

**VIDEO** Ancelotti a câștigat meciul 50 în La Liga, însă italianul tot are cifre mai slabe decât Jose Mourinho

Real Madrid și-a continuat parcursul foarte bun din campionatul Spaniei, izbutind să câștige fără probleme pe terenul debutantei în La Liga, Eibar, scor 4-0 (VIDEO ȘI DETALII AICI).

Pentru Carlo Ancelotti a fost meciul 50 în Primera Division pe banca Realului, însă tehnicianul italian are până acum cifre mai slabe decât portughezul Jose Mourinho, care a cucerit un titlu în La Liga cu madrilenii.

37 de victorii, 6 remize și 7 înfrângeri este bilanțul lui Ancelotti la Real (150 de goluri marcate și 49 primite), în timp ce Mourinho, în primele 50 de partide din La Liga, a izbutit 39 de succese, 6 rezultate de egalitate și doar 5 meciuri pierdute.

În acest interval, actualul antrenorul al lui Chelsea a avut o apărare mai bună (42 de goluri primite), însă a înscris mai puține goluri decât echipa antrenată de Ancelotti: 144.

Real Madrid se pregătește acum de meciul cu Basel, din grupele UEFA Champions League, care va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, de la ora 21:45. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

VIDEO REZUMATUL PARTIDEI EIBAR - REAL MADRID 0-4

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 23 ноября 2014 | 13:58 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑