La un pas de tragedie! Arda Turan a scăpat ca prin minune după o lovitură dură primită de la Antunes



 

**VIDEO** La un pas de tragedie! Arda Turan a scăpat ca prin minune după o lovitură dură primită de la Antunes

Atletico Madrid a câștigat sâmbătă pe teren propriu meciul cu Malaga, 3-1 (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII), în etapa a 12-a din Primera Division. A fost partida în care a strălucit Arda Turan, mijlocașul turc oferind o pasă de gol și alte momente de fotbal spectacol pe Vicente Calderon.

El a trecut însă prin momente delicate în minutul 17 al disputei, când a primit o lovitură în plină figură de la Antunes. La o pătrundere în careu pe partea dreaptă, Turan a încercat să joace mingea cu capul, dar a fost lovit în față, cu gheata, de stoperul portughez al vizitatorilor.

Arbitrul Teixeira Vitienes nu doar că n-a dictat lovitura liberă, dar a considerat că Turan a jucat prea jos balonul, cu capul, astfel că n-a întrerupt partida decât atunci când a văzut că jucătorul lui Atletico a rămas pe gazon, sângerând.

După ce a primit îngrijiri medicale, fotbalistul în vârstă de 27 de ani a fost nevoit să-și schimbe și tricoul, care era plin de sânge. A evoluat apoi impecabil până în minutul 87, când a fost înlocuit, în uralele suporterilor, cu Raul Garcia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑