Francesco Totti i-a dedicat victoria cu Atalanta lui Castan: "Te așteptăm!"



 

**VIDEO** Francesco Totti i-a dedicat victoria cu Atalanta lui Castan:

Vestea că fundașul brazilian Leandro Castan va trece printr-o operație pe creier a luat prin surprindere suflarea fotbalistică din Italia, iar colegii săi de la AS Roma nu au rămas insensibili la problemele fotbalistului în vârstă de 28 de ani.

După ce AS Roma a câștigat la Bergamo pe terenul Atalantei, deși a fost condusă, căpitanul Francesco Totti i-a dedicat succesul colegului său. Totti (38 de ani) nu a putut juca pentru AS Roma, din cauza unei accidentări, dar a scris pe blogul său la finalul partidei:

"Să câștigi după ce ești condus este mereu foarte dificil, iar asta mai ales la Bergamo. Atalanta e o echipă de luptători. Dar, mai presus de toate, vreau să-l îmbrățișez pe Leo. Este un om minunat și cu siguranță va aborda acest moment dificil cu îndârjirea pe care ne-o arată pe teren la fiecare meci. Te așteptăm înapoi în echipă!", a scris mijlocașul italian.

Castan a fost diagnosticat cu cavernom şi va fi operat pe creier în luna decembrie, a anunţat gruparea italiană, adăugând că viaţa jucătorului nu este în pericol. Castan a acuzat ameţeli după meciul cu Empoli, din 13 septembrie. Fotbalistul a fost supus unor teste, în urma cărora s-a constatat că suferă de o problemă vasculară numită cavernom (DETALII).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑