El Clasico moldovenesc cu bataie si injurii: Cateva persoane, la spital dupa ce fanii echipelor Sheriff si Zimbru s-au luat la pumni langa stadionul de la Tiraspol - VIDEO




Derby cu bataie. Fanii echipelor Sheriff si Zimbru s-au batut si s-au injurat aseara langa stadionul de la Tiraspol, dupa meci, iar cateva persoane au ajuns la spital. Partida s-a incheiat cu 4 la 1, lucru care i-a infuriat la culme pe suporterii veniti de la Chisinau.

 

Incaierarea a inceput dupa meci. Politia nu a fost prezenta la fata locului, in momentul incaierarii. In urmatoarele zile, o comisie a Federatiei Moldovenesti de Fotbal va analiza cazul si va decide daca va amenda cluburile. El Clasico moldovenesc a bucurat printr-un numar mare de faze ofensive si goluri. A fost 1 la 1 la pauza, Novicov a marcat pentru Sheriff, iar Amani – pentru Zimbru. 

 

Sheriff a jucat fabulos in ultimele minute ale meciului, iar zimbrii au cedat. A inscris Juninho Potiguar, iar apoi, cu o executie eleganta, Subotic a trimis balonul in plasa. 

 

Autogolul lui Ion Jardan a inchis derby-ul. Sheriff a castigat cu 4 la 1 si ramane lider in campionat, cu 36 de puncte. Viespile sunt urmate de Dacia, cu 34 de puncte. Tot ieri, lupii galbeni au batut-o pe Saxan, in deplasare, scor 3 la 1. Zimbru Chisinau se afla pe locul trei in Campionatul Moldovei, cu 29 de puncte.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑