Ianis Hagi, mai aproape de Galatasaray decât de Steaua. Regele l-a lăudat în Turcia: "Ce pot să vă spun e că știe fotbal"



023 декабря 2014

Ianis Hagi, **mai aproape de Galatasaray** decât de Steaua. Regele l-a lăudat în Turcia:

Declarațiile misterioase făcute de Gică Hagi la Digi Sport încep să prindă o formă. Deși Ianis Hagi, fiul său, are doar 16 ani, mai multe formații din Europa sunt interesate de transferul său

Dintre echipele care l-ar dori pe Ianis în lot (fie la seniori, fie la juniori), cea mai decisă pare a fi Galatasaray Istanbul, club pe care Gică Hagi l-a reprezentat cu mult succes în perioada 1996-2001.

Gică și Ianis au fost weekend-ul trecut la Istanbul, la invitația oficialilor lui Galatasaray. Pe lângă meciul cu Mersin (3-2), Hagi a vorbit și despre un transfer al fiului său la echipa Cim Bom.

"Dacă Galatasaray va avea nevoie să-l cheme, sper ca el să fie la nivelul cel mai înalt. Trebuie să muncească foarte mult și să se dezvolte așa cum trebuie, dar ce pot să vă zic este că știe fotbal", a declarat Gică Hagi pentru presa turcă.

Ca să-l convingă să aleagă Galatasaray, turcii l-au tratat pe Ianis ca pe un star, oferindu-i un tort uriaș, în forma unei mingi, cu două ghete de fotbal pe el, dar și un tricou cu numărul 10. Popularitatea de care se bucură la Istanbul l-au convins pe Hagi să-i ghideze pașii lui Ianis spre Galatasaray, un club la care fiul său ar fi tratat ca un adevărat prinț.

Ianis Hagi a debutat în această lună în Liga 1 pentru Viitorul, iar pentru aducerea sa face presiuni insistente și Gigi Becali, patronul Stelei. Totuși, Hagi senior ar fi mai încântat ca Ianis să ia contactul rapid cu fotbalul din străinătate, pentru a se putea dezvolta ca fotbalist.

Căpitanul naționalei U17 a României, Ianis s-a născut la Istanbul, în 1998, când tatăl său evolua pentru Galatasaray. Ianis Hagi a bifat primul său meci în Liga 1 sub comanda tatălui său. ”Regele” a debutat, la rândul său, la vârsta de 17 ani pe prima scenă din România.

Hagi a confirmat că Gigi Becali i l-a cerut pe Ianis la Steaua, dar consideră că fiul său trebuie să-şi continue creşterea la Viitorul. "În România, deocamdată, îl formăm noi", a declarat Hagi la Digi Sport, completând: "Într-o zi, Ianis va pleca de la noi. Am multe informaţii şi ştiu care va fi drumul lui, dar nu pot să spun. Într-o bună zi, va fi undeva. Nu ştiu unde, dar nu la Steaua", a declarat Hagi, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑