Nice-Marseille 2-1. Trupa lui Bielsa pierde teren în lupta la titlu



 

**VIDEO** Nice-Marseille 2-1. Trupa lui Bielsa pierde teren în lupta la titlu

Marseille pierde teren în fața rivalelor din Ligue 1 după înfrângerea de la Nice, în prima confruntare a etapei a 22-a.

În prima repriză, Romao și Batshuay nu au nimerit spațiul porții din poziții favorabile (15, 16), iar Plea a avut cea mai mare ocazie a gazdelor din prima parte (22). Nice a deschis scorul repede după pauză, prin Genevois (47), care avea să rămână singur în defensiva gazdelor, după eliminarea celuilalt fundaș central, Gomis, pentru două cartonașe galbene primite în decurs de numai 3 minute (54).

Chiar și în 10 oameni, Nice a fost periculoasă, mai ales pe contraatac, iar Hult a marcat golul al doilea al gazdelor la o astfel de fază, lucrată excelent de Bautheac și Plea (73).

Marseille a revenit repede în joc, la pasa de peste 50 de metri a lui Imbula pentru Thauvin, care a reușit al 5-lea său gol stagional (77). Nice s-a apărat apoi exemplat până la final și a obținut a patra victorie în ultimele cinci confruntări cu Marseille.

Echipa lui Marcelo Bielsa suferă în continuare în deplasare, de unde a adus doar un singur punct în ultimele 5 meciuri.

ECHIPELE

Nice: Hassen - Puel, Genevois, Gomis, Amavi - Mendy, Hult (Thioub, 89) - Bautheac, Carlos Eduardo (Diawara, 61), Eysseric (Rafetraniaina, 83) - Plea
Antrenor: Claude Puel

Marseille: Mandanda - Lemina (Omrani, 65), Aloe, Morel, Dje Djedje - Romao (Boutobba, 75), Imbula - Gignac, Payet, Thauvin - Batshuayi
Antrenor: Marcelo Bielsa

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑