3 jucători suspendați și amenzi de 1.400 de euro pentru bătaia de la meciul Energia - CSM Oradea



024 февраля 2015

 

**VIDEO** 3 jucători suspendați și amenzi de 1.400 de euro pentru bătaia de la meciul Energia - CSM Oradea

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Baschet nu a rămas indiferentă la incidentele care au avut loc la Târgu Jiu, pe finalul partidei dintre Energia Târgu Jiu și CSM Oradea, două dintre echipele care au participat în cupele europene în acest sezon.

La scorul de 81-68 pentru formația gazdă, cu doar 1:43 secunde rămase din joc, Karpelesz a reușit un coș de trei puncte, iar în secundele imediat următoare s-a iscat scandalul.

După această aruncare, pivotul echipei gorjene, Glyniadakis, a rămas întins la pământ acuzând o lovitură la nivelul feței, notează stiridesport.ro. Pantic, jucătorul celor de la CSM Oradea, a luat mingea pentru a o repune în joc, moment în care Glyniadakis l-a bruscat pe jucătorul orădenilor, l-a împins la pământ și s-a urcat peste el.

Căpitanul bihorenilor, Subotic, s-a implicat și el în evenimentele de pe parchet, iar apoi a izbucnit încăierarea. Jucătorii celor două formații au fost opriți de staff-urile celor două echipe. În final, Energia s-a impus cu 89-74 și rămâne în cursa pentru calificarea în playoff.

></p><p><strong><a href=PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑