Naţionala Fiji de rugby-şapte a câştigat etapa de la Tokyo



 

Naţionala Fiji de rugby-şapte a câştigat etapa de la Tokyo a celebrului turneu Sevens World Series. În finala competiţiei, micul stat din Pacific a învins selecţionata Africii de Sud, care a urcat totuşi pe prima poziţie în clasamentul general. Noua Zeelandă s-a clasat abia pe locul patru.

Fiji a obţinut a doua victorie a sezonului, după o evoluţie spectaculoasă la turneul din Japonia. Naţionala micului stat din Oceanul Pacific a eliminat în semifinale favorita competiţiei, Noua Zeelandă, scor 17-12, iar în finală s-a impus în faţa câştigătoarei ediţiei de anul trecut, Africa de Sud cu 33-26.

Chiar dacă a pierdut, naţionala Africii de Sud şi-a realizat obiectivul. Accederea în finală i-a propulsat pe africani pe prima poziţie în clasamentul general, cu 116 puncte. Fostul lider, şi ocupanta locului patru la Tokyo, Noua Zeelandă a coborât pe doi, având cu două puncte mai puţine. După victoria din Japonia, Fiji a rămas pe locul trei în clasamentului general.

Următoarea etapă a Sevens World Series va avea loc la Hong Kong, între 28 şi 30 martie, iar ultimele două runde sunt programate în luna mai, în Marea Britanie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑