Simona Halep și Monica Niculescu au câștigat cele mai frumoase puncte la Indian Wells



**VIDEO** Simona Halep și Monica Niculescu au câștigat cele mai frumoase puncte la Indian Wells

Simona Halep a cucerit duminică titlul la Indian Wells, cel mai important din carieră, dar în California s-a remarcat nu doar prin victoria din finală, ci și prin frumusețea punctelor câștigate de-a lungul turneului. Alături de Simona, Monica Niculescu a fost și ea aleasă de site-ul oficial WTA în selecția celor mai spectaculoase schimburi de la întrecerea americană.

Monica Niculescu a părăsit concursul în turul secund, fiind eliminată de Serena Williams cu un dublu 7-5, dar a lăsat o impresie excelentă. Mai mult, a oferit punctul disputei, cu o lovitură care a descumpănit-o total pe Serena (începutul selecției video de mai jos).

În setul al doilea, la 3-2 pentru Serena și 40-40 pe serviciul Monicăi, americanca a preluat controlul schimbului și a trimis agresiv, venind apoi la fileu. Cu un forehand în diagonală Monica a încercat să o paseze, dar Serena a blocat.

A urmat apoi o lovitură perfectă cu reverul, în diagonală, care a pus-o la pământ pe favorita principală a concursului. Aceasta a părut că nu crede că o astfel de lovitură e posibilă, într-un schimb pe care l-a controlat și a fost aproape să-l câștige.

"Nu am mai jucat niciodată împotriva unei sportive ca ea. A fost o luptătoare incredibilă, m-a făcut să muncesc din greu.", a spus la final Serena Williams.

În prezentarea celor mai frumoase șapte puncte din acest an de la Indian Wells, wtatennis.com  a ales două puncte câștigate de Simona Halep. Primul dintre ele e din partida cu Varvara Lepchenko (minutul 1:18 în video-ul de AICI), Simona reușind să se apere extraordinar în fața loviturilor ofensive ale americancei.

Cel de-al doilea (minutul 2:34) e din partida contra Carlei Suarez Navarro, Simona reușind să ajungă la o scurtă aproape perfectă a ibericei și să câștige punctul cu o diagonală scurtă executată perfect, din alergare.

VEZI AICI VIDEO CU CELE MAI FRUMOASE PUNCTE DE LA INDIAN WELLS

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑