Merge pe urmele fratelui. Alexandr Krijanovschii este noul copil minune in biliardul din Moldova




In varsta de doar 14 ani, acesta a cucerit titlul de campion national la seniori si incearca sa repete succesele fratelui Serghei, care e campion mondial la biliardul piramida.


Alexandr Krijanovschii nu mai poate numara turneele castigate la nivel de juniori, asa ca a decis sa avanseze. In februarie, el a devenit campion al Moldovei la seniori, turneu la care a jucat cu adversari mult mai mari decat el. Alexandr spune ca acum este apreciat de rivalii sai la adevarata masura. 

 

Alexandr KRIJANOVSCHII, JUCATOR DE BILIARD: "Mai devreme ei mă priveau şi vedeau că sunt mic. Atunci jucam rău, dar cu timpul am învăţat, fratele m-a ajutat. Acum adversarii au o atitudine mai serioasă faţă de mine."

 

Lui Alexandr nu-i este frica de greutati. La startul carierei a avut mai multe obstacole de infruntat. 

 

Alexandr KRIJANOVSCHII, JUCATOR DE BILIARD: “ Mi-a fost foarte greu la început, deoarece eram mic şi nu ajungeam până la masă, dar, prin lacrimi, îmi ieşea. ” 

 

Acum Alexandru participa la diverse competitii atat in Moldova, cat si in Rusia. Sportivul, originar din Floresti, considera ca doar asa va creste ca profesionist. 

 

Alexandr KRIJANOVSCHII, JUCATOR DE BILIARD: "La orice turneu există progress. Acumulezi experienţă şi după acest turneu participi la altul şi deja ai dorinţă de victorie."

 

Cel mai bun exemplu pentru Alexandr Krajanovschii este fratele mai mare, Serghei. Acesta este actualul campion mondial si european la biliard piramida, cunoscut si ca biliard rusesc. 

 

Alexandr KRIJANOVSCHII, JUCATOR DE BILIARD: "Nu am idoli în afară de fratele meu."

 

Alexandr cunoaste la perfectie principiile de baza in biliard, pe care le urmeaza in timpul fiecarei partide. 

 

Alexandr  KRIJANOVSCHII, JUCATOR DE BILIARD: "Biliardul e un joc foarte complicat, e şah pe postavul verde. În acest joc trebuie să te gândeşti, să meditezi."

 

In octombrie, Alexandr Krijanovschii va participa la Campionatul Mondial rezervat juniorilor, care va avea loc la Chisinau. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑