EXCLUSIV Daniel Niculae a văzut El Clasico de la firul ierbii. Reacțiile atacantului rapidist



 

**VIDEO EXCLUSIV** Daniel Niculae a văzut El Clasico de la firul ierbii. Reacțiile atacantului rapidist

VIDEO Barcelona - Real 2-1. Daniel Niculae a asistat pentru prima oară pe viu la un El Clasico! La invitaţia Digi Sport, atacantul Rapidului a mers pe gazonul de pe Camp Nou pentru a-i vedea la treabă pe fotbaliştii de sute de milioane de euro ai Barcelonei şi Realului. Atmosfera, fazele de poartă şi golurile l-au impresionat pe Nico.

Daniel Niculae a dat sâmbătă gol în Rapid - Oţelul, iar duminică a mers pe Camp Nou pentru a-i vedea pe Messi şi Cristiano Ronaldo la treabă în El Clasico. Atacantul a stat la doar câţiva metri distanţă de vedetele Barcelonei şi Realului. 

Nico a intrat pe stadion cu mai bine de o oră înainte de startul marelui meci. I s-a părut firesc ca spectatorii să-i primească pe jucătorii Realului cu ostilitate. Apoi a început meciul și golul nu s-a lăsat prea mult timp aşteptat. Jeremy Mathieu a deschis scorul din centrarea lui Leo Messi. “Numai Mathieu sau Pique puteau să dea goluri cu capul, de la Barcelona.”, a comentat Nico.

Atacantul Rapidului şi-ar fi dorit să intre şi el pe teren. În timpul marii confruntări de pe Camp Nou, au fost doar 12 grade la Barcelona, iar vântul le-a dat bătăi de cap tuturor. Atmosfera s-a încins la golul victoriei, marcat de Luis Suarez.

“Calitate! Se numește calitate. Suarez se vede o dată. Și îl vedem de acum încolo pe tabelă, până la final.”, a comentat Niculae reușita uruguayanului. Rapidistul nu crede că titlul e jucat în La Liga: “Rezultat bun, păcat pentru Real, pentru că rezultatul îi îndepărtează puțin, dar nu foarte mult. Pentru că un campionat se câștigă sau se pierde, depinde de caz, cu echipele mici.”

Lupta din Spania nu s-a încheiat însă. Au mai rămas de jucat 10 etape, în care orice este posibil. Care va fi deznodământul vedeţi în direct şi în exclusivitate pentru România la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑