Liderul surpriză din clasamentul returului are 16 puncte din 18 posibile şi nu a primit niciun gol!



 

**VIDEO** Liderul surpriză din clasamentul returului are 16 puncte din 18 posibile şi nu a primit niciun gol!

CSMS Iaşi a obţinut o nouă victorie şi este liderul surprinzător în clasamentul returului Ligii 1, cu 16 puncte, 9 goluri marcate şi niciunul primit, după şase etape. Revenirea grupării moldave este legată de numele tehnicianului italian Nicolo Napoli.

În clasamentul returului, pe următoarele locuri sunt ASA Târgu Mureş, tot cu 16 puncte, Rapid Bucureşti, cu 11 puncte, Steaua Bucureşti şi CS Universitatea Craiova, cu câte 10 puncte.

Prima victorie pentru Iaşi a venit abia în etapa a 13-a, în Giuleşti, 1-0 cu Rapid. Până atunci, ieşenii strânseseră doar trei puncte în cinci meciuri cu Marius Lăcătuş pe bancă şi numai un punct, din tot atâtea meciuri, cu antrenorul Ionuţ Chirilă.

În vară, gruparea din Iaşi s-a bazat pe aducerea lui Wesley, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 (64 goluri). Wesley însă nu mai era cel de altă dată, iar Nicolo Napoli s-a văzut obligat să renunţe la serviciile sale. În iarnă a venit Bojan Golubovic, unul dintre cei mai buni atacanţi străini care au evoluat în campionatul României în ultimii ani, marcator a 33 de goluri în 85 de partide. Au mai sosit apoi Fabio Braga şi Andrei Enescu, iar de aici a pornit renaşterea unei echipe care părea pierdută.

Rezultatele ieşenilor în retur sunt 3-0 cu FC Viitorul în deplasare, 1-0 acasă cu Gaz Metan Mediaş, 2-0 în deplasare la Petrolul, 1-0 acasă cu Astra, 0-0 la Galaţi cu Oţelul, 2-0 acasă cu Universitatea Cluj.

După 23 de etape, CSMS Iaşi ocupă locul 9, cu 28 de puncte.

VIDEO Rezumatul partidei CSMS Iaşi - "U" Cluj 2-0:

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑