Tănase îşi cere scuze pentru gestul de la pauza meciului cu Viitorul: "Regret, am fost provocat"



 

**VIDEO** Tănase îşi cere scuze pentru gestul de la pauza meciului cu Viitorul:

Cristi Tănase a fost cel mai bun jucător al Stelei în victoria cu 4-1 obţinută în faţa celor de la Viitorul, în etapa a 23-a din Liga I. Cu toate acestea, căpitanul roş-albaştrilor, autorul unei duble în partida cu echipa lui Hagi, a fost unul dintre cei mai criticaţi jucători de către fanii stelişti.

Decarul campioanei nu şi-a ascuns dezaprobarea faţă de comportamentul suporterilor şi, după ce a marcat golul de 1-1, şi-a dus degetul la gură şi le-a făcut acestora semn să tacă.

Conflictul dintre Tănase şi public a continuat şi la pauză, când jucătorul de 28 de ani a scuipat în direcţia spectatorilor de la tribuna a II-a, înainte de a intra la vestiare.

Într-o declaraţie pentru site-ul oficial al Stelei, Tănase a precizat că regretă incidentul, că nu aprobă un astfel de comportament, dar insistă că a fost provocat de oamenii prezenţi în tribune.

"Chiar îmi pare rău pentru ieşirea avută, însă lumea trebuie să înţeleagă faptul că există, totuşi, o limită. Acolo, în apropierea tunelului de la tribuna a doua, există un grup de oameni care, la toate meciurile, ne înjură pe noi, jucătorii adverşi, personalul de securitate sau reporterii televiziunilor deţinătoare de drepturi, lucru care poate fi confirmat de oricine.

Sunt conştient de faptul că nu am procedat elegant, dar nu ştiu câţi oameni ar rezista cât am rezistat eu la atâtea apostrofări şi înjurături. Noi avem nevoie ca adevăraţii suporteri să fie alături de noi şi să ne încurajeze, nu de oameni care să ne jignească mereu, indiferent dacă pierdem sau câştigăm la scor, cum a fost cazul chiar în acest meci", a spus căpitanul liderului din Liga I.

În acelaşi timp, Tănase consideră că imaginea care i s-a creat în presă este una incorectă.

"Nu consider că este normal ca acum să mi se construiască o imagine negativă în mass-media, nespunându-se nimic despre gesturile spectatorilor la adresa mea şi a colegilor mei. Oamenii care mă cunosc ştiu ce fel de persoană sunt. De asemenea, as dori să transmit tuturor susţinătorilor echipei al cărei capitan sunt că dorim, la fel ca şi ei, să câştigăm toate meciurile, dar avem nevoie de susţinerea lor pe întreaga durată a unei partide, indiferent de scor", a încheiatCristi Tănase.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑