Favoriţii de la Bucureşti o văd pe Halep capabilă să câştige un Grand Slam: "Este extraordinară"



 

**VIDEO** Favoriţii de la Bucureşti o văd pe Halep capabilă să câştige un Grand Slam:

Cei mai importanţi jucători prezenţi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, Gilles Simon şi Gael Monfils, au numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep. Cei doi francezi cred în şansele româncei de a câştiga primul Grand Slam din carieră, chiar la Roland Garros.

Startul de an foarte bun al Simonei Halep a atras admiraţia adversarelor, dar si pe a celor mai buni jucători din circuitul ATP. Principalii favoriţi de la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, Gilles Simon şi Gael Monfils, cred în şansele româncei de a se impune în premieră într-un turneu de Grand Slam.

Cei doi francezi o văd favorită pe Halep la Roland Garros, acolo unde, anul trecut, românca a pierdut finala în faţa Mariei Sharapova

"Este o jucătoare extraordinară, cu un tenis foarte bun, consistent. Cred că merită să fie numărul trei în lume. Este o luptă grea cu Serena şi Maria, dar cred că are o şansă bună să joace bine pe zgură. Este cea mai proastă suprafaţă pentru ambele ei rivale şi are o şansă importantă să facă o treabă bună la Roland Garros", crede Simon.

"Simona este o jucătoare nemaipomenită. Este incredibilă, o respect, îi urez tot ce e mai bun. Sper ca într-o bună zi să câştige un Grand Slam, a fost destul de aproape şi cred că o va face", a completat Monfils, care nu exclude ca Halep să ajungă pe primul loc în clasamentul WTA: "Îi urez să reuşească acest lucru. Competiţia este grea, a reuşit o serie bună până acum în acest an, totul este posibil în tenis".

Până la Roland Garros, Halep îşi continuă aventura la Stuttgart. Astăzi, în direct la Digi Sport 3, de la ora 15:00, românca o va înfrunta pentru a treia oară în carieră pe Sara Errani, numărul 15 mondial, pentru un loc în semifinale.

Cele două au câştigat fiecare câte un meci. Ultima partidă s-a încheiat cu victoria categorică a româncei. În urmă cu un an, tot in direct la Digi Sport, Halep s-a impus la Doha cu 6-2, 6-0.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑