Barcelona a salvat-o pe Deportivo de la retrogradare, în dauna lui Piovaccari. Ce ghinion!



 

**VIDEO** Barcelona a salvat-o pe Deportivo de la retrogradare, în dauna lui Piovaccari. Ce ghinion!

VIDEO Barcelona - Deportivo la Coruna 2-2. Catalanii au sărbătorit al 23-lea titlu din Primera Division cu mare fast, iar de relaxarea echipei lui Luis Enrique a profitat Deportivo, pe care remiza de pe "Camp Nou" a salvat-o de la retrogradare! Degeaba a învins Eibar în ultima etapă: echipa lui Federico Piovaccari a picat în Segunda, deși a fost la egalitate de puncte cu alte echipe care s-au salvat. 

></p><p>Pentru a se salva, Eibar - care a avut un retur de coșmar - depindea nu doar de ea, ci și de rezultatele indirecte. O victorie în ultima etapă, pe teren propriu, contra Cordobei, oferea însă speranțe. Iar Eibar și-a făcut datoria, reușind să câștige cu 3-0, grație golurilor marcate de <strong>Arruabarrena</strong> (6),<strong> Navas</strong> (11) și <strong>Capa</strong> (34). Dar o altă contracandidată din zona Atletico, în vreme ce locul 19, Almeria, a pierdut acasă cu Valencia și a retrogradat în liga secundă, deși a condus cu 2-1 în fața "liliecilor".

Astfel, pentru salvare, Eibar mai depindea doar de Barcelona. În cazul unei victorii așteptate a catalanilor în fața lui Depor, Eibar ar fi sărit cu un punct peste Deportivo, reușind astfel o salvare miraculoasă, de pe locul 17. Dar nu a fost cazul. Leo Messi a făcut 2-0 până în minutul 59, pentru ca Lucas Perez (67) și Salomao (76) să penalizeze relaxarea oaspeților și să egaleze în fața a 93.743 de spectatori prea puțin interesați de rezultat. Prima remiză a Barcelonei acasă, în tot sezonul!

La final, Eibar a avut golaveraj mai bun decât cele două echipe cu care a terminat la egalitate de puncte, Granada și Deportivo la Coruna, dar a "picat" în Segunda Division la "directe", având rezultate nefavorabile cu ambele contracandidate.

Federico Piovaccari nu a jucat pentru Eibar în ultima etapă, fiind indisponibil. El a disputat 28 de etape în tot campionatul, reușind 6 goluri. A fost al doilea golgheter al bascilor în Primera. Florin Andone a fost integralist la Cordoba, având la activ 5 goluri în 20 de partide.

Cordoba: 5-0 (acasă), 8-0 (deplasare)

Almeria: 2-1 (deplasare), 4-0 (acasă)

Eibar: 3-0 (acasă), 2-0 (deplasare)

Granada: 6-0 (acasă), 3-1 (deplasare)

Deportivo: 4-0 (deplasare), 2-2 (acasă)


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑