Sheriff a facut spectacol in Muntenegru



Sheriff Tiraspol a facut spectacol in mansa retur cu Sutjeska in Liga Campionilor. Viespile i-au batut pe muntenegreni chiar la ei acasa cu 5 la 0 si s-au calificat in etapa a treia din preliminariile competitiei. In runda urmatoare Sheriff va intalni peste o saptamana in Croatia echipa Dinamo Zagreb. Tiraspolenii vor juca cu aceasta formatie pentru a treia oara in ultimii 4 ani.

Egalul din meciul tur de 1 la 1 i-a mobilizat pe fotbalistii tiraspoleni, asa ca meciul din Muntenegru s-a transformat intr-un festival de goluri marcate de brazilienii de la Sheriff. Pana la pauza tiraspolenii au condus datorita reusitei lui Cadu. In repriza secunda viespile au intepat din nou prin Ricardinho, iar un alt brazilian, Fernando, si-a trecut in cont dubla. In minutul 65 Sheriff conducea cu 4 la 0 si timpul ramas pana la fluierul final a fost o simpla formalitate.

Pe sfarsitul meciului campioana Moldovei a punctat inca o data prin Scripcenco. Sheriff a invins cu 5 la 0 si s-a calificat in runda a treia din preliminariile Ligii Campionilor.

In etapa urmatoare Sheriff va juca cu echipa croata Dinamo Zagreb. In cele doua dueluri directe jucate pana acum, viespile au eliminat Dinamo in 2010, iar anul trecut croatii au castigat dubla mansa cu Sheriff.

 

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑