Salariile kazahilor nu-i sperie pe steliști: "În UCL nu contează banii"



 

**VIDEO** Salariile kazahilor nu-i sperie pe steliști:

În timp ce Steaua strânge punga, adversarii din turul III preliminar investesc serios în salariile jucătorilor. Kazahii de la Aktobe îşi plătesc vedetele şi cu un milion de euro pe sezon.

În Ghencea, Keşeru şi Sânmărtean au cele mai mari contracte, dar nu ating nici jumătate din salariile de la Aktobe. Chiar și așa, roș-albaștrii nici nu concep să nu treacă de formația care a eliminat în turul precedent pe Dinamo Tbilisi.

"În UEFA Champions League nu contează salariile. Am jucat cu Chelsea și Schalke iar diferența era și mai mare la salarii. Trebuie să trecem mai departe. Suntem Steaua și trebuie să facem tot ce putem pentru a ajunge în grupe" a declarat Andrei Prepeliță. "Nu cred că nivelul salariilor va decide cine merge mai departe. E un meci în preliminarii și nu conteaza banii aici" a completat Nicușor Stanciu, marcator al unui gol în returul cu Stromsgodset.

Fost căpitan în Ghencea, Sorin Paraschiv are încredere în echipa lui Gâlcă însă e convins că o parte din fotbaliștii Stelei n-ar spune nu unui transfer la o echipă cu asemenea resurse financiare. "Aktobe e un adversar surprinzător, o necunoscută. Tot ce putem ști despre echipele din Kazahstan e că investesc mult, au salarii de un milion de euro. Mulți români chiar și de la Steaua și-ar dori să meargă la o echipă ca Aktobe, în Kazahstan, unde să primească un salariu așa mare".

După Şahtior Karagandy sezonul trecut, Aktobe ţinteşte şi ea grupele europene. Echipa antrenată de fiul lui Valeri Gazzaev e lider în competiţia internă în etapa 20, iar Sorin Ghionea le atrage atenția steliștilor. "Aktobe a reușit o surpriză în fotbalul din Kazahstan. Au investit mult, au adus antrenori și jucători europeni, s-a implementet stilul european și nu va fi ușor pentru Steaua" a încheiat Ghionea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑