Un om de afaceri din Moldova este patron la Rapid Bucureşti



 

Rapid Bucureşti se poate bucura în sfârşit cu un patron. Este vorba despre omul de afaceri Valeriu Moraru, originar din Moldova. Acesta a preluat clubul după o perioadă zbuciumată, în care echipa română abia a reuşit să supravieţuiască.

Potrivit GSP, omul de afaceri originar din Moldova, Valeriu Moraru, a semnat actele de preluare a Rapidului şi a devenit oficial patron al alb-vişiniilor.

Noul finanţator al Rapidului deţine două companii mari de băuturii nealcoolice. Moldoveanul a promis că va vira în contul clubului jumătate de milion de euro imediat şi încă o jumătate de milion înainte de returul din Liga I. Aceşti bani vor fi cheltuiţi pentru achitarea celor mai importante datorii.

Totodată, fostul internaţional român Ionel Ganea a fost instalat în funcţia de antrenor al giuleştenilor. Acum doi ani, acesta a antrenat pentru câteva etape o altă echipă cu numele Rapid, cea din Ghidighici, dar a fost demis de la formaţia din Divizia Naţională din cauza unor divergenţe cu patronul Victor Ostap.

Potrivit presei din România, averea lui Valeriu Moraru depăşeşte suma de 300 de milioane de euro.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑