Șumudică: ”Ne-am calificat deși stăm în 13-14 jucători!” Ce le-a transmis antrenorul la pauză jucătorilor



 

**VIDEO** Șumudică: ”Ne-am calificat deși stăm în 13-14 jucători!” Ce le-a transmis antrenorul la pauză jucătorilor

VIDEO Astra - Inverness 0-0. Giurgiuvenii au remizat cu scoțienii, dar s-au calificat în turul al treilea preliminar al UEFA Europa League, grație super-golului marcat de Budescu în manșa tur.

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, este mulțumit că elevii săi au trecut cu bine peste rușinosul eșec suferit în campionat în fața celor de la ASA Târgu Mureș și spune că echipa este în creștere de formă de la meci la meci.

”Sunt mulțumit, nu de joc, ci de atitudine, creștem de la meci la meci din punct de vedere fizic. Stăm în 13-14 jucători, dar sperăm ca în zilele următoare să mai câștigăm un atacant, dacă nu doi. Resimtem lipsa lui Alibec, nu avem profunzime.

Sunt mulțumit că ne-am creat ocazii de gol, am avut ghinion, bine că am marcat în deplasare. Și pe Steaua îi felicit, au pierdut și ei returul dar important este că s-au calificat. Noi am făcut egal, dar ne-am calificat”, a spus Șumudică.

Tehnicianul a spus și ce le-a spus jucătorilor la pauză.

”La pauză, le-am spus celor cinci-șase jucători, care au terminat cu mine campionatul, dar și celorlalți, că nu se poate să fi uitat fotbalul. Nu avem timp să ne lamentăm, urmează meci greu în campionat, la Craiova, după care următorul duel european. 

De acum nu mai avem nimic de pierdut. Am adus deja vreo 400.000 de euro în contul clubului, mai ales într-o astfel de perioadă, dar, de ce să nu credem în șansa noastră”, a spus Șumudică la Digi Sport. 

Antrenorul celor de la Inverness, John Hughes, a spus, la microfonul Digi Sport, că echipa sa a venit decisă să marcheze la Giurgiu și că este dezamăgit de ratarea calificării.

”Știam că trebuie să înscriem și că trebuie să jucăm mai bine, am avut chiar și câteva ocazii de a înscrie. Din punct de vedere tactic, am jucat bine, în repriza a doua ne-am deschis mai mult, dar trebuia să dăm gol. Echipa mea a fost expansivă.

Sunt dezamăgit de ratarea calificării, dar le mulțumesc suporterilor, care au fost fantastici. De la Astra i-am remarcat pe Seto și pe Budescu, doi fotbaliști de valoare”, a conchis Hughes la Digi Sport.


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑