Sassuolo - Napoli 2-1. Debut nefericit pentru Vlad Chiricheș în Serie A



024 августа 2015

 

**VIDEO** Sassuolo - Napoli 2-1. Debut nefericit pentru Vlad Chiricheș în Serie A

Vlad Chiricheş a fost integralist la Napoli la debutul în Serie A. Sassuolo a prins o zi excelentă pe teren propriu şi s-a impus cu 2-1.

Vlad Chiricheş nu a avut un debut fericit în Serie A, titular la Napoli, în prima etapă din Italia. Trupa lui Maurizio Sarri a avut un început de meci perfect, iar Hamsik a deschis scorul în minutul 3 al partidei cu Sassuolo.

Până la pauză, gazdele din Reggio Emilia au restabilit egalitatea: Berardi a inventat o pasă de efect pentru Floro Flores iar acesta a finalizat cu sânge rece (31).

Apărarea napoletană nu a funcţionat, iar Chiricheş, care a luat şi un cartonaş galben (18), a fost certat de coechipierul său din poartă, Pepe Reina (55).

În minutul 84 gazdele au reuşit o nouă fază colectivă care a paralizat defensiva lui Napoli. Sansone a marcat golul de 2-1 din centrarea lui Falcinelli.

ECHIPELE

Sassuolo: Consigli - Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Berardi (Politano, 63), Defrel (Falcinelli, 82), Floro Flores (Sansone, 73)
Antrenor: Eusebio Di Francesco

Napoli: Pepe Reina - Maggio, Albiol, Chiricheș, Hysaj - David Lopez, Valdifiori, Hamsik - Insigne (El Kaddouri, 73) - Higuain (Gabbiadini, 63), Mertens (Callejon, 79)
Antrenor: Maurizio Sarri

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑