Oltenii nu renunță la tandemul Cârțu-Săndoi: "Noi jucătorii ar trebui să părăsim echipa"



024 августа 2015

 

**VIDEO** Oltenii nu renunță la tandemul Cârțu-Săndoi:

CSU Craiova nu renunţă la cuplul de antrenori Cârţu - Săndoi nici după 1-2 cu Steaua, pe propriul teren. "După cum am jucat, noi jucătorii trebuie să părăsim echipa" a spus la finalul partidei Bogdan Vătăjelu.

CSU Craiova este într-o situaţie delicată după ce Steaua i-a aplicat a 4-a înfrângere din primele 8 etape. Oltenii se indepărtează de locurile de play-off, dar antrenorii şi jucătorii fac front comun pentru a rămâne în aceeaşi formulă.

"A fost o victorie cu Chiajna acasă, e adevărat după a urmat un rezultat pozitiv la Timișoara, dar nu trebuie să uităm de unde am preluat noi echipa în campionatult trecut și am dus-o pe locul 5, loc de cupe europene. Acum sperăm să se repete evoluțiile și rezultatele din campionatul trecut" a declarat Săndoi la finalul partidei.

"La cum am evoluat, cred că noi jucătorii ar trebui să părăsim echipa. Antrenorului i se sparg în cap toate, dar noi suntem vinovați pentru că noi jucăm" a recunoscut Bogdan Vătăjelu. "Nu știu ce să mai facem să ne revenim, este o situatie grea pentru noi, acum avem 6 puncte. Aveam și avem în continuare un obiectiv de îndeplinit, accederea în play-off" a completat Bălgrădean.

Cârţu şi Săndoi au reuşit sezonul trecut pe banca lui CSU o serie formidabilă de 19 meciuri fără înfrângere. Echipa era pe ultimul loc în Liga 1 în momentul în care cei doi au fost numiți la cârma formației din Bănie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑