EXCLUSIV Halep, după finala de la Cincinnati: ”Sunt puțin tristă, dar mi-am regăsit forma bună. Am fost mai aproape decât la Miami”



024 августа 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Halep, după finala de la Cincinnati: ”Sunt puțin tristă, dar mi-am regăsit forma bună. Am fost mai aproape decât la Miami”

></p><p><strong>Simona Halep</strong> <span style=a pierdut finala de la Cincinnati în fața numărului 1 mondial, Serena Williams, într-o zi de grație, dar rămâne cu senzații bune după acest turneu. Românca spune că și-a regăsit forma bună și că are încredere că va face un US Open la fel de bun. Simona s-a retras de la New Haven, pentru a ajunge în formă maximă la Grand Slam-ul american.

”A fost un turneu bun, nu pot să fiu supărată, dar bineînțeles că sunt puțin tristă că am pierdut. Am fost, pot să zic, mai aproape decât la Miami. Am stat game la game cu ea. Nu am reușit să-i iau setul doi, dar plec de la acest turneu cu multe lucruri pozitive și cu bucurie, pentru că mi-am regăsit forma de a lupta, felul de a lupta pe teren și jocul bun, zic eu”, a declarat Simona Halep, într-un interviu exclusiv acordat Digi Sport.

Jocul Serenei Williams a fost, însă, mult prea bun, chiar și pentru o Simona Halep în formă de zile mari.

„A început să lovească foarte puternic mingea, ea așa face de obicei, intră, cum să zic, mai moale un pic și după aceea intră și dă în minge foarte tare ori invers. Știe să gestioneze orice situație, de aceea este o campioană. Cred că am jucat un meci bun, o partidă destul de ok și sunt bucuroasă pentru asta.

Mental e greu, pentru că la un moment dat te descurajezi și nu prea mai ai încredere că poți da un retur în teren, dar părerea mea e că atunci când am putut să pun racheta pe minge, am returnat bine. Nu am făcut-o foarte des, pentru că ea a servit deosebit de bine, atât cât am putut, am fost bine azi și sper că la meciul următor să fac și mai mult.

De aceea e numărul 1 mondial și câștigă atâtea meciuri importante și atâtea titluri și Grand Slamuri, este o jucătoare puternică, care știe să joace în orice moment”, a mai spus Halep.

Jucătoarea română de 23 de ani a fost susținută și la Cincinnati de o galerie impresionantă de români, lucru cu care spune că deja s-a obișnuit.

„Este frumos, vreau să le mulțumesc încă o dată că își fac timp să vină să mă susțină, este un sentiment deosebit să îți auzi numele pe teren, chiar dacă ești foarte departe de casă. Deja pot să spun că m-am obișnuit cu acest lucru, sunt foarte foarte apropiați de mine și este un sentiment foarte plăcut să știu că am, cum să zic, că am în spate atâțiva oameni care mă susțin”, a încheiat Simona.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑