Ancelotti îl laudă pe Navas și anunță: "Sâmbătă decid dacă îl titularizez iar pe Casillas"



124 сентября 2014

**Ancelotti îl laudă pe Navas **și anunță:

Postul de portar rămâne o problemă sensibilă pentru Real Madrid. Marți, în meciul câștigat cu 5-1 în fața lui Elche (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI) antrenorul Carlo Ancelotti l-a ținut rezervă pe Iker Casillas pentru prima dată în acest sezon și l-a lăudat pentru prestație pe Keylor Navas, titularizat în premieră într-o partidă oficială de la venirea pe Santiago Bernabeu.

Italianul încă nu știe pe cine va trimite în poartă în runda următoare. Sâmbătă, Real Madrid se deplasează la Villarreal, în etapa a șasea. Meciul se joacă de la ora 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

"Fluierăturile fanilor au avut zero influență în decizia mea. Nu cred că punerea pe bancă a lui Iker îl pune în lumina reflectoarelor. Vom vedea dacă va juca sâmbătă cu Villarreal, avem timp să discutăm despre asta.", a declarat Carlo Ancelotti, la conferința de presă de după meciul Real Madrid - Elche 5-1.

Pentru Navas și comunicarea acestuia cu apărătorii, tehnicianul a avut doar cuvinte de laudă: "Keylor a jucat calm. A fost pus la treabă, dar a rămas liniștit".

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 24 сентября 2014 | 19:33 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑