CR7, 4 goluri cu Elche: "Le sunt recunoscător colegilor, pentru pase! I-am dat mingea fiului meu"



124 сентября 2014

**VIDEO** CR7, 4 goluri cu Elche:

Cristiano Ronaldo a avut o nouă evoluţie de excepţie în tricoul Realului. Starul portughez a înscris nu mai puţin de 4 goluri în partida câştigată de madrileni pe teren propriu, 5-1 cu Elche (VIDEO şi DETALII AICI).

CR7 a ajuns astfel la 13 meciuri consecutive cu gol pe Santiago Bernabeu în La Liga, stabilind un nou record (DETALII AICI). A fost pentru a treia oară când Ronaldo înscrie cel puțin 4 goluri în La Liga, singurul jucător care a reușit mai multe astfel de partide fiind Di Stefano (de 4 ori).

Prin evoluția de vis din partida cu Elche, Cristiano a urcat pe locul 3 în clasamentul golgheterilor lui Real Madrid în La Liga, după Raul (228) și Di Stefano (216). În total, Ronaldo a reuşit 264 de goluri în 254 de partide în tricoul Realului.

Starul portughez a vorbit despre:

Meci: "A fost o partidă foarte bună. Am început puţin ezitant, am comis un penalty, dar am reacţionat bine apoi, cu două goluri într-un interval scurt. E foarte greu să înscrii 4 goluri într-un meci şi le mulţumesc colegilor, fiindcă mi-au pasat"

Penalty-ul comis: "Deşi am protestat după decizia arbitrului, a fost penalty, trebuie să recunosc. Am fost luat prin surprindere şi centralul a luat decizia corectă"

Schimbarea sistemului şi a primului 11: "Antrenorul foloseşte sistemul rotaţiei pentru a odihni jucătorii. E foarte bine pentru echipă, fiindcă sezonul este lung."

Cuvintele lui Mourinho (DETALII AICI): "E o discuţie care nu este importantă, ceea ce contează este Real Madrid. Din punctul meu de vedere, nu am nicio problemă personală, dar nu vreau să fac mai multe comentarii" 

Cele 4 goluri înscrise: "Am mai reuşit asta de două sau de trei ori. Le mulţumesc încă o dată colegilor, pentru că m-au ajutat. Le sunt recunoscător. Mingea i-am dăruit-o fiului meu"

Faptul că a fost folosit atacant: "Sunt deciziile antrenorului şi trebuie să le respect. Antrenorul face schimbări şi a vrut să mă bage atacant. Important este să câştigăm meciuri în continuare"

Situaţia Keylor Navas - Casillas: "Nu trebuie să vorbim mereu despre aceleaşi lucruri. Iker şi Keylor sunt cei mai buni portari din Spania. Această discuţie mă oboseşte deja. Cel mai important este să mergem înainte şi să progresăm. Discuţia este închisă. Lumea a înţeles că Iker este un jucător foarte important pentru club"

Condiţia sa fizică: "Mă simt bine, nu resimt nicio durere. Am nevoie să-mi îmbunătăţesc ritmul, încă mai pot progresa din punct de vedere fizic. Sunt foarte încrezător"

Zvonurile despre revenirea în Anglia: "Sunt numai speculaţii în legătură cu viitorul meu. Sunt foarte fericit la Madrid. Acest sezon merge foarte bine. Nu vreau să vorbesc despre viitor...nu găsesc sensul să fac asta"

VIDEO Cele 4 goluri înscrise de Ronaldo cu Elche:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 24 сентября 2014 | 19:32 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑