Barcelona şi Real au dat startul surprizelor de iarnă. Ce au făcut fotbaliştii celor două echipe



024 декабря 2014
Foto: dailysport.ro

Barcelona şi Real au dat startul surprizelor înainte de sărbătorile de iarnă. Jucătorii celor două formaţii au realizat spoturi video cu felicitări de Crăciun pentru suporteri.

Real Madrid a avut un an de vis. "Galacticii" au cucerit patru trofee, printre care şi Liga Campionilor. În ajunul sărbătorilor de iarnă, Carlo Ancelotti, Iker Casillas, Sergio Ramos şi preşedintele clubului, Florentino Perez i-au felicitat pe fanii din toată lumea.

Sportivii au promis că vor încerca în anul 2015 să păstreze trofeul Ligii Campionilor, performanţă pe care nicio echipă nu a reuşit-o în ultimii 25 de ani.

Din clipul video de felicitare al madrilenilor lipseşte starul Cristiano Ronaldo. Portughezul se află în vacanţă alături de familia sa. El a postat o fotografie pe Internet în care este desenat pe faţă de fiul său.

Nici rivalii celor de la Real nu au uitat de suporteri. Vedetele Barcelonei, Lionel Messi, Javier Mascherano şi Luis Suarez s-au filmat la fel într-un spot video în care au felicitat microbiştii din întreaga lumei. Ce-i drept, le-a reuşit abia din a noua încercare.

Real şi Barcelona au încheiat anul pe primele locuri în Campionatul Spaniei, galacticii având cu un punct mai mult decât catalanii, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑