Dinamo - Caraș Severin 21-20. Final tensionat în sala din ”Ștefan cel Mare”



Dinamo - Caraș Severin 21-20. **Final tensionat** în sala din ”Ștefan cel Mare”

Dinamo s-a impus, pe final, grație unui gol marcat de la 7 metri. Meciul a fost la un pas să degenereze, un jucător de la Severin fiind aproape să se ia la bătaie cu un fan al roș-albilor.

Handbaliștii de la Caraș Severin le-au făcut viață grea celor de la Dinamo, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii Naționale. Bucureștenii au început mai bine, dar Rohozneanu a restabilit echilibrul la jumătatea primei reprize (6-6). Reșițenii au preluat apoi controlul și au intrat la pauză în avantaj (10-12).

În partea a doua, băieții lui Ștefan Bota au alergat după egalare și au izbutit-o în minutul 37, prin Răpciugă (14-14). Cele două echipe au mers cap la cap până la final, când Dinamo a câștigat grazie unui gol marcat din șapte metri de Șandru.

Finalul a fost unul tensionat. Oaspeții au fost la un pas să se ia la bătaie cu suporterii roș-albilor. Totul a plecat de la unul dintre fanii dinamoviștilor, care a întârziat repunerea mingea în joc în ultimele secunde ale meciului.

”Am avut o evoluție bună la lotul pe care-l avem. S-a simțit lipsa pivoților de meserie în jocul nostru. Finalul a fost dramatic, pentru că noi n-am știut să gestionăm superioritatea numerică din atac”, a spus Aihan Omer, antrenorul severinenilor, la Digi Sport.

”A fost o victorie muncită, obținută cu greu. Poate n-am avut o evoluție foarte bună, am avut multe greșeli tehnice și, de aici, s-a văzut evoluția în teren a băieților”, a spus și Sebastian Bota, antrenorul dinamoviștilor, la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑