Ronald Koeman și fanii lui Southampton l-au criticat pe Gardoș după meci: "A greșit încă din primul minut"



Ronald Koeman și fanii lui Southampton **l-au criticat pe Gardoș** după meci:

Southampton a fost una dintre cele trei echipe de Premier League eliminate din Cupa Angliei sâmbătă după-amiază.

Pe teren propriu, "sfinții" au cedat în fața lui Crystal Palace, scor 2-3, într-un meci în care Florin Gardoș (26 de ani) a fost titular, dar a fost schimbat la pauză. Antrenorul Ronald Koeman nu l-a menajat pe internaționalul român: "N-am fost mulţumit de Gardoş, de aceea l-am schimbat la pauză. A greşit încă din primul minut"

Gazdele au condus de două ori în prima repriză, dar greșelile mari din defensivă au permis oaspeților revenirea, iar Crystal Palace s-a impus în cele din urmă. Golurile au fost marcate de Pelle (9), Dann (16 - autogol), respectiv Chamakh (11 și 39) și Sanogo (21).

Presa a semnalat prestația modestă a lui Gardoș, care începuse anul 2015 excelent în tricoul lui Southampton.

"Un jucător care n-a avut o zi ușoară la birou a fost cu siguranță Florin Gardoș. În ultima vreme i s-a dat încredere și a ajuns să joace titular după ce Maya Yoshida a plecat cu echipa națională (n.r. la Cupa Asiei), iar Toby Alderweireld s-a accidentat.

Per total, Florin a impresionat. A fost bun în mod deosebit cu Manchester United, pe Old Trafford. Dar a greșit un tackling la Gouffran în partida de săptămâna trecută cu Newcastle, iar astăzi (n.r. sâmbătă) nu a impresionat. După ce a luat un cartonaș galben, Koeman l-a înlocuit cu Matt Targett, iar Ryan Bertrand a trecut pe postul de fundaș central. Dar fanii lui Southampton nu-și vor pierde încrederea în Gardoș, în ciuda acestei zile proaste", notează Hereisthecity.com.

Sursa menționată a strâns și o serie de reacții la adresa lui Gardoș, din partea fanilor internauți ai lui Southampton. Greg remarcă faptul că "Gardoș a jucat bine cu echipele mari, dar s-a descurcat mereu mai greu cu adversarii accesibile, Palace, Sheffield United și Ipswich". Charlie Brown e ceva mai tranșant: "Nu credeam că o să zic asta, dar avem nevoie de Yoshida, nu sunt încă 100% convins că Gardoș este fotbalist". În fine, Vicky a concluzionat: "Serios vorbind acum, Gardoș uneori pur și simplu nu este suficient de bun".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑