Halep va juca în sferturi cu Makarova. Begu a învins-o la Moscova cu rezumatul



 

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open, după ce a învins-o în două seturi, scor 6-4, 6-2, pe Yanina Wickmayer, din Belgia.

Pentru accesul în semifinale, Simona va juca împotriva Ekaterinei Makarova (locul 10 WTA, Rusia). Va fi al doilea meci direct între cele două sportive - pe singurul antrerior l-a câștigat Halep. Acest lucru se întâmpla în sferturile de finală de la New Haven, în 2013, iar scorul a fost 6-1, 7-6.

Cea mai recentă confruntare cu o românca pentru Makarova a fost cea din turul II de la Moscova, acolo unde jucat împotriva Irinei Begu.

Reprezentanta noastră s-a impus atunci cu 6-4, 6-4 și i-a pus piedică rusoaicei în drumul ei către titlu. Mai mult, la acel turneu, Begu s-a calificat până în finală, pe care a pierdut-o cu Anastasia Pavlyuchenkova. 

În setul inaugural, Irina Begu a fost condusă cu 1-3 și a salvat mai multe mingi de 1-4, pentru ca apoi să aibă o revenire de senzație: și-a adjudecat fiecare game, a condus cu 5-3 și a închis setul în favoarea sa, cu 6-4! 

În actul al doilea a făcut un singur break, însă el a fost suficient - nu și-a pierdut nici măcar o dată serviciul și a pus capăt partidei la a patra șansă de meci avută (6-4, 6-4). 

VIDEO REZUMATUL PARTIDEI BEGU - MAKAROVA: 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑