Prima oară când a văzut roșu în Spania, Ronaldo a lovit la fel ca în meciul de sâmbătă, cu Cordoba



 

**VIDEO** Prima oară când a văzut roșu în Spania, Ronaldo a lovit la fel ca în meciul de sâmbătă, cu Cordoba

VIDEO Cordoba – Real 1-2. Cristiano Ronaldo a fost eliminat sâmbătă, în partida pe care Real a câștigat-o cu dificultate, pe terenul Cordobei, după ce l-a lovit cu piciorul pe Edimar. Portughezul a repetat practic episodul în care a fost eliminat prima oară în Spania.

Ronaldo a ajuns la Real în 2009, de la Manchester United, iar pe 5 decembrie echipa sa a jucat acasă cu Almeria. Ronaldo a marcat atunci un gol, în minutul 84, primind un galben pentru că și-a scos tricoul după reușită. Patru minute mai târziu, Juanma Ortiz l-a faultat pe lusitan, care n-a căzut și l-a lovit pe jucătorul Almeriei exact cum a făcut-o cu Edimar.

Arbitrul Estrada Fernandez i-a arătat doar cartonaș galben, deși faza era de roșu, dar fiind al doilea avertisment, l-a eliminat.

La aproape două luni distanță, pe 24 ianuarie 2010, într-un meci tot pe Santiago Bernabeu, Ronaldo a primit prima oară roșu direct în La Liga, după ce i-a aplicat un cot în figură lui Mtiliga, supărat că fotbalistul lui Malagăi îl faultase.

Presa catalană de duminică a trecut în revistă toate eliminările portughezului de la sosirea sa în Spania și-l numește “agresor și provocator recidivist”. În cele șase sezoane de când evoluează la Real, Ronaldo a văzut de trei ori cartonașul roșu direct și o dată pentru două galbene, în campionat. A mai fost odată eliminat pentru două galbene în Cupă, în 2013.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑