FC Voluntari a plecat fără antrenor în al doilea cantonament



 

**VIDEO** FC Voluntari a plecat fără antrenor în al doilea cantonament

Ionel Ganea nu a plecat cu noua sa echipă în cantonament, dar va ajunge în Turcia în zilele următoare. Cei de la Voluntari vor cu orice preţ să rămână în Liga 1 şi pentru asta l-au numit pe Dumitru Dragomir preşedinte, convinși că experiența fostului președinte de la LPF îi va ajuta.

Jucătorii de la FC Voluntari au plecat în al doilea cantonament al iernii, dar noul antrenor, Ionel Ganea, nu i-a însoţit. Fostul internațional se va alătura însă lotului în zilele următoare. "Cred că mâine va veni și el pentru că mai are ceva probleme de rezolvat" a declarat la aeroport George Galamaz, directorul sportiv al formației aflate la primul sezon în elita fotalului românesc.

Ilfovenii speră că toate schimbările de la echipă vor fi benefice pentru atingerea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Dumitru Dragomir este noul preşedinte de onoare al Voluntariului. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal și-a intrat deja în rol. "Aseară ne-a chemat și ne-am cunoscut și noi jucătorii cu dânsul. Sperăm să avem o colaborare bună" a declarat Sorin Rădoi.

FC Voluntari s-a întărit înainte de al doilea cantonament al iernii. Cel mai în formă jucător al Rapidului, Wilfred Moke, a ajuns sub comanda lui Ionel Ganea. FC Voluntari este penultima în Liga 1, cu doar 15 puncte după 23 de etape.

"Tot timpul pot apărea jucători noi. Există și posibilitatea să fie câteva plecări, dar momentan sunt niște discuții. Depinde și de ce își dorește și domnul antrenor. Vom vedea ce va decide el împreună cu domnul Dragomir, pentru că și dânsul are o experiență mare" a încheiat Galamaz.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑